Viva Morrissey and Marr

Iwein Segers & band

Zanger Morrissey van muziekband The Smiths wordt 65 jaar oud in 2024. Johnny Marr, zijn gitaarluitenant, wordt 60. Comedian Iwein Segers duikt voor deze gelegenheid met enkele jonge topspelers in het oeuvre van deze straffe band.

Een concert met al hun iconische songs, doorspekt met enkele fraaie anekdotes. Een ode aan het repertoire van Morrissey en Johnny Marr.

Tekst, muziek en uitleg krijg je van op de 4 muzikanten hun slaapkamer. Die is naar het podium van Het Oude Badhuis verplaatst.

‘Teenage weltschmerz’ en vrolijke weemoed op de deuntjes van The Smiths, maar ook The The, Richard Hawley en Modest Mouse passeren de revue. En enkele verrassingen, die je uiteraard niet had zien aankomen.

Vanaf 19.30 uur warmt dj Mister Smith de zaal op. Na de voorstelling draait hij ook nog platen van zijn favoriete band.


Praktisch

Zaterdag 25 mei om 20.30 uur | vanaf 19.30 uur dj Mister Smith
Inkom: 14 euro | kansentarief: 3 euro

> Opgelet: door een technische storing werkt het online ticketsysteem niet optimaal. Probeer het later opnieuw bij storingen. Of mail naar oudebadhuis@antwerpen.be met vermelding van je naam, telefoonnummer, aantal tickets en welk tarief. We reserveren dan je tickets die je zaterdagavond kan betalen aan het onthaal.


Muzikanten

Iwein Segers: acteur, komiek, zanger en Willy DJ
Gianni Marzo: gitarist bij onder andere Isbells en Marble Sounds
Pieter-Jan De Weyngaert: acteur en muzikant, De Duiven, Iedereen Beroemd
Ephraïm Cielen: muzikant, Laïka, HetPaleis, Ellen Schoenaerts Kwartet
 


Praktisch

genre
prijzen
  • inkom: 14 euro
  • kansentarief: 3 euro