Tickets

Tickets kopen

Online 
Je koopt tickets door op de ticketlink bij de voorstelling te klikken. Betalen kan met Bancontact of Visa/Mastercard. In beide gevallen hebt je een kaartlezer voor internetbankieren nodig. Na betaling ontvang je de elektronische tickets onmiddellijk via e-mail.

 

Aan het onthaal 
Je kan ook zelf langskomen om je tickets te kopen. Betalen kan cash, met Bancontact of Visa/Mastercard. De ticketbalie is open van maandag tot donderdag, van 10 tot 16 uur. 

Adresgegevens: Bij een reservering worden je persoonlijke gegevens opgenomen in het klantenbestand van de Antwerpse cultuurcentra. Conform de bepalingen van de wet van 8 december 1992 worden deze niet doorgegeven aan derden. Je hebt uiteraard het recht om je persoonlijke gegevens op te vragen, eventuele fouten te laten verbeteren of je gegevens te laten schrappen.

Kortingen

Kansentarief

Met het recht op kansentarief op uw A-kaart kost een ticket voor een voorstelling 2 euro (tenzij anders aangegeven). 
Of u recht heeft op het kansentarief kan u checken bij uw mutualiteit (het nummer op je kleefbriefje van de mutualiteit eindigt op 1). 
Meer info vindt u via deze link.

U kan nu ook online tickets kopen aan het kansentarief. U hoeft enkel uw A-kaartnummer op te geven als u online tickets kansentarief reserveert. U kan online niet verzilveren als u het kansentarief kiest. Aan het loket van het cultureel ontmoetingscentrum kan dit wel.

 

Cultuurcheques -18 jaar

Voor maar 5 euro koop je op het secretariaat van je school een boekje met 3 cultuurcheques die je kan inruilen bij alle Antwerpse cultuurhuizen. Concert, film, klassieke muziek, theater, expo ...Jij kiest zelf uit het bijna oneindige cultuuraanbod.Je kan je cultuurcheques gebruiken voor alle voorstellingen tenzij expliciet vermeld bij de voorstelling.

De cultuurcheques zijn te koop in de deelnemende middelbare scholen van het district Antwerpen. Informeer op het secretariaat of jouw school ook deelneemt.

Meer informatie? www.antwerpen.be/cultuurshock

 

A-kaart
Goesting in ’t stad? Dan is de A-kaart helemaal uw ding.

De A-kaart is een spaar- en voordeelkaart voor iedereen die van cultuur, sporten en lezen houdt. Gespaarde punten kan je omruilen voor kortingen, een gratis zwembeurt of tijdens tijdelijke acties. Antwerpenaars met een A-kaart hebben gratis toegang tot de permanente collectie van een stedelijk museum en krijgen korting voor tentoonstellingen.

Meer weten over de A-kaart?

 

Goed om weten

  • De voorverkoopprijs vervalt op de dag van de voorstelling 3 uur voor aanvang van de voorstelling, voor voorstellingen in het weekend, op vrijdag om 17 uur. Als u daarna nog tickets wilt kopen, betaalt u de kassaprijs.
  • Betaalde tickets betalen we niet terug, tenzij de voorstelling of activiteit geannuleerd wordt door het cultureel ontmoetingscentrum.
  • Alle activiteiten beginnen stipt op het vermelde uur. Mogelijk moeten we laatkomers de toegang tot de zaal weigeren.