Tickets

Op deze pagina

Tickets kopen

Via onze website
Surf op onze website naar de activiteit die je wil bijwonen. Bestel je ticket(s) en betaal online. Je hebt de keuze tussen Bancontact en Visa / Mastercard. Na betaling ontvang je jouw ticket(s) via e-mail.

Aan het onthaal
Aan het onthaal kan je tijdens de openingsuren tickets kopen met cash, bankkaart of kredietkaart. Het onthaal is open van maandag tot en met donderdag van 10 tot 16 uur.

Terugbetaling
Enkel bij de annulatie van een activiteit betaalt Het Oude Badhuis je ticket(s) terug. In andere gevallen worden tickets nooit terugbetaald.

Kom op tijd
Alle activiteiten starten stipt op het vermelde uur. Wie te laat komt, kan geweigerd worden.

Klantenbestand
Bij een reservering worden je persoonlijke gegevens opgenomen in het klantenbestand van de Antwerpse cultuurcentra. Je gegevens worden niet doorgegeven aan derden (conform wet van 8 december 1992). Je hebt het recht om je gegevens op te vragen, te laten schrappen en eventuele fouten te laten verbeteren.

Kortingen

Voorverkoopprijs
Tickets aan voorverkoopprijs (vvk) kan je tot 3 uur voor de start van de voorstelling kopen. Bij voorstellingen in het weekend vervalt de voorverkoopprijs op vrijdag om 17 uur. Wil je daarna nog tickets kopen? Dan betaal je de kassaprijs.

Cultuurshock
Middelbare scholieren vanaf 15 jaar kunnen voordelig naar voorstellingen in Het Oude Badhuis. Voor maar 5 euro koop je op het secretariaat van je school een boekje met 3 cultuurcheques die je kan inruilen bij alle Antwerpse cultuurhuizen.

Je cultuurcheque inruilen is heel eenvoudig: kies je voorstelling, reserveer je plaats online of via telefoon en ruil je cheque in aan de kassa.

Informeer op het secretariaat of jouw school ook deelneemt aan Cultuurshock.

> Meer info

A-kaart
Goesting in ’t stad? Dan is de A-kaart helemaal jouw ding. Ze is de voordeel- en spaarkaart voor iedereen die van Antwerpen houdt. Je kan er ook je persoonlijke voordelen (leraar, student, kansentarief, 65+ …) laten opzetten. Zo heb je maar 1 kaart nodig. Gespaarde punten kan je inruilen voor kortingen of andere voordelen.

> Meer info

Kansentarief
A-kaarthouders met een kansentarief betalen 2 tot 4 euro voor een voorstelling, zowel in voorverkoop als aan de kassa. Check bij je ziekenfonds of je recht hebt op het kansentarief (het nummer op je kleefbriefje van het ziekenfonds eindigt op 1).

Haal dan je gratis A-kaart bij een van de stedelijke A-kaartlocaties. Je hoeft enkel je A-kaartnummer op te geven als je online tickets reserveert. Punten online verzilveren kan niet. Hiervoor moet je langsgaan bij het onthaal.

> Meer info