Cubaanse Salsa met Alexander Zamora AFGELAST TOT EINDE SEIZOEN

vzw A Lo Cubano

Cubaanse Salsa met Alexander Zamora 

Alexander Zamora Vera (1974, Havana - Cuba) leerde dansen zoals veel van zijn landgenoten: als jonge Cubaan op straat, onder vrienden. In 2002 verliet hij het zwoele Havana en kwam aan in het koele Antwerpen. Ondertussen leert hij al 15 jaar lang jong en oud de echte Cubaanse salsa dansen. Salsa betekent passie, energie, vrolijkheid, ritme en plezier!
Tijdens de lessenreeks worden eerst de basispassen aangeleerd en eens die er goed in zitten, volgen de verschillende figuren. Die figuren worden in koppel gedanst, maar je hoeft geen vaste partner mee te brengen om deel te nemen aan de lessen. Alle figuren hebben Spaanse namen, maar Alexander geeft je in het Nederlands de nodige instructies om het noorden niet te verliezen. Voor je het weet zitten de Sencilla, Sombrero, Vedado, Mariposa, etc. in je benen en in je hoofd. Bij Rueda de Casino combineren de meer ervaren dansers de gekende figuren met specifieke rueda-combinaties. Hierbij danst de hele groep samen in een cirkel de figuren die door de leraar of leider geroepen worden, een echte Cubaanse specialiteit!

Nieuwe reeks begint op woensdag 15 januari met een gratis proefles

Daarna volgen 10 lessen op woensdag = 80 euro
22 januari - 25 maart 

Beginners : 19.00 - 20.00 uur
Half-gevorderden: 20.00 -21.00 uur
Gevorderden: 21.00 - 22.00 uur

Meer info: soofbausart@hotmail.com / 0485 51 97 13


Praktisch

afbeelding moeilijkheisgraagd
genre

Extra

In deze periode moeten we er alles aan doen om de verspreiding van het coronavirus COVID-19 tegen te gaan en risicogroepen te beschermen. Daarom gaat het Oude Badhuis dicht tot en met 30 juni 2020. Alle voorstellingen worden tot dan geannuleerd. Bezoekers die een ticket hebben, krijgen een persoonlijk bericht met meer informatie.

Lees hier alle maatregelen van de stad Antwerpen om de verspreiding van het coronavirus te vertragen