Tickets

De ticketprijzen staan bij elke activiteit vermeld.

HOE TICKETS KOPEN

Online 
Je koopt tickets door op de ticketlink bij de voorstelling te klikken. Betalen kan met Bancontact of Visa/Mastercard. In beide gevallen hebt je een kaartlezer voor internetbankieren nodig. Na betaling ontvang je de elektronische tickets onmiddellijk via e-mail.

Aan het onthaal 
Je kan ook zelf langskomen om je tickets te kopen. Betalen kan cash, met Bancontact of Visa/Mastercard. De ticketbalie is open van maandag tot donderdag, van 10 tot 16 uur. 

Adresgegevens: Bij een reservering worden je persoonlijke gegevens opgenomen in het klantenbestand van de Antwerpse cultuurcentra. Conform de bepalingen van de wet van 8 december 1992 worden deze niet doorgegeven aan derden. Je hebt uiteraard het recht om je persoonlijke gegevens op te vragen, eventuele fouten te laten verbeteren of je gegevens te laten schrappen.

Tickets worden niet geruild, vervangen of terugbetaald tenzij een activiteit wordt afgelast.

Alle activiteiten beginnen stipt op het vermelde uur. Mogelijk moeten we laatkomers de toegang tot de zaal weigeren.

Met het recht op VT (=verhoogde tegemoetkoming) op uw A-kaart kost een ticket voor een voorstelling 2 euro (tenzij anders aangegeven). Of u recht heeft op het VT-statuut kan u checken bij uw mutualiteit. Meer info vindt u via deze link.