Het Oude Badhuis is op zoek naar jouw verhaal in het kader van een sociaal artistiek project. Met dit project willen we de buitenwereld laten kennis maken met 2060 zoals ze het nog niet zagen, het leven zoals het is in de 2060 wijk. We willen een theaterstuk maken met de verhalen van de mensen die in Antwerpen-Noord wonen.

Wie is Jos van het Jos Verhelstplein? Waar komen jullie vandaan? Wat doen jullie nu? Waar willen jullie naartoe? Welke herinneringen koester je? Naar welke muziek luister je? Waar heb je je eerste lief leren kennen? Wat is jouw motivatie om door te zetten in deze corona tijden? Dit en nog zo veel meer willen wij van jou weten. Woon je nog maar net in 2060 of ben je hier opgegroeid? Ben je 15 of 99 jaar? Ben je geboren in België of aan de andere kant van de wereld? Spreek je vlot Nederlands of ben je nog aan het oefenen? Ben je een avonturier of een huismus? Iedereen is welkom! 

Het project wordt geregisseerd door 2 professionele regisseurs: Salman Saimouaa en Laura Francois en loopt van september 2020 tot eind december 2020.

Heb jij zin om mee te doen en in gesprek te gaan met ons? Stuur vrijblijvend een mailtje naar wieisjos@gmail.com


Praktisch

afbeelding moeilijkheisgraagd
genre