Winter Plein Plezier

Jos Verhelstplein - gratis

Last van de winterblues? Kom dan met je familie en vrienden genieten van een hartverwarmende namiddag vol spetterende vuurshows. Niets kenmerkt winterse gezelligheid meer dan marshmallows roosteren op een vuur. Ook poffertjes, chocomelk en lekkere soep zijn aan democratische prijzen verkrijgbaar.

Kortom: gezelligheid voor jong en minder jong. En misschien spotten de kleintjes wel een rendier op het plein?


Programma

  • 15 - 15.30 uur: Mini Rendier
  • 15.20 - 15.35 uur: Freaky Fire
  • 15.40 - 16.40 uur: Marshmellow Man
  • 16 - 16.30 uur: Mini Rendier
  • 16.45 - 17 uur: Phoenix

Acts

Mini Rendier
Je hebt cute, cuter en dan heb je Mini Rendier. Met zijn korte beentjes is het al supergrappig om het te zien rondhuppelen. Door zijn pluchen vacht kan niemand eraan weerstaan om het een dikke knuffel te geven. Aaibaarheidsfactor: 100%.

Freaky Fire
Een gepassioneerd circusartiest jongleert en manipuleert met vuur. Hij eet en spuwt zelfs vuur. Deze act verbaast met mystiek theater en spectaculair vuurwerk.

Marshmellow Man
Met zijn hanenkam in marshmallow-stijl, brandt deze punker in recordtijd marshmallows. Op een paar seconden tijd zijn ze gaar. Hij is dan ook wereldkampioen om ter snelst marshmallows roosteren.

Phoenix
Deze vuurshow brengt jongleren met fakkels en de mystieke middeleeuwse sferen van vogelmaskers en alchemie. Een spektakel vol jongleerfiguren, gekleurde vuren en wierookdampen. Geniet vol verbazing van deze vonkende wereld.


Praktisch

Zondag 17 december van 15 tot 17 uur
Jos Verhelstplein
Gratis toegang

Trailer Phoenix


Praktisch

prijzen
  • gratis toegang