DANS/Antwerpen

Klassiek Ballet voor 8- tot 14-jarigen

De jeugdafdeling van dansschool DANS/Antwerpen, dansA!pen, is aan haar tiende seizoen begonnen! Op donderdagen betekent dit Klassiek Ballet voor kinderen van 8 tot 14 jaar, in het Oude Badhuis. Veel mensen zullen je zeggen: “ballet is de basis van alles…”, het is een enorm goede basis voor quasi alle dansstijlen. Niet alleen wordt het ontzettend leuk op het moment je begint te vatten waar het om draait, klassiek ballet staat ook voor schoonheid en romantiek. Het bezorgt je ook een mooie dagelijkse houding waarvan de meeste mensen zullen opkijken en je zullen zien lopen!
Bij dansA!pen en DANS/Antwerpen opteren we voor de Vaganova-stijl (Russisch). Laat je niet vangen: het is niet makkelijk, het is technisch en vaak hard zweten, maar dat weegt niet op tegen van wat je ervan opsteekt en wat je snel gaat kunnen tonen natuurlijk!
Voor meer informatie, een proefles of om je kind in te schrijven verwijzen we je graag door naar onze website. Wil je je kind al op jongere leeftijd laten starten, dan vind je hier tevens het aanbod voor de andere leeftijdscategorieën!
https://dansapen.be/

Van donderdag 15 september tot en met donderdag 15 juni

(tijdens het schooljaar, exclusief schoolvakanties & feestdagen)

Donderdag van 18:30 tot 19:30 uur

 

 

 

 


Praktisch

genre
locatie
  • Stuivenbergplein 38, 2060 Antwerpen

Extra

Donderdag van 18:30 tot 19:30 uur