Wij

Lennaert Maes - Andries Boone - Hussein Rassim - Gergana Velikova - Jeremie Hakeshimana

Wij, een nieuwe muzikale productie voor wie Nederlands leert.
“Wij” brengt een wereld samen, in het Nederlands met muziek als internationale taal

Lennaert Maes en Andries Boone maken al 10 jaar voorstellingen voor wie Nederlands leert. In de voorstelling Wij werken zij samen met 3 topmuzikanten: Hussein Rassim uit Irak, Asia Obstarczyk uit Polen, en Jeremy Hakeshima uit Burundi. Deze nieuwkomers waren in hun geboorteland al professioneel actief als muzikant en brengen hun muzikale invloeden nu mee naar het podium van Wij. Liedjes van bij ons krijgen een exotische invulling en liedjes van bij hen krijgen een Nederlandstalige versie. Zo maken Wij samen muziek, met het Nederlands als voertaal, maar met muziek uit de hele wereld.
Alle teksten worden geprojecteerd tijdens de voorstelling en drie van de songs uit deze productie worden in de studio opgenomen. Rond deze songs verschijnt een educatieve bijlage, zodat er in de klas mee kan worden gewerkt. 
Wij is een nieuw en straf muzikaal verhaal door Nederlandstaligen én anderstaligen die Nederlands leerden, gemaakt voor wie Nederlands leert, maar net zo goed boeiend voor de Vlaamse theaterbezoeker. Bij Wij komen we allemaal samen.

De voorstelling richt zich zowel op een avondpubliek als op NT2-scholen en CVO-avondonderwijs, en  OKAN-klassen 

Duur: 70 minuten

De voorstelling om 10.30u is VOLZET | om 13.30u zijn er nog 20 plaatsen Praktisch

genre
prijzen
  • prijs per leerling: 3 euro

Extra

Duur: 70 minuten

De voorstelling om 10.30u is VOLZET | om 13.30u zijn er nog 20 plaatsen