Legacy League by B-town breakerz & sporting A

Een open break battle-circuit voor jonge dansers onder 17j

The Legacy League series is een open break battle-circuit dat speciaal ontworpen is voor jonge dansers onder 17j. Breaking wordt binnenkort een Olympische discipline op de spelen te Parijs 2024, en is 1 of the 4 elements of Hiphop culture. Deze dansstijl wordt gekenmerkt door zeer explosieve acrobatische en ritmische moves die de dansers uitvoeren op live muziek.
In Antwerpen werken we samen met local community leaders B-town breakerz die in deze regio zeer intens investeert in de breaking scène. 

The Legacy League bestaat uit zowel een ‘beginner’ al ‘pro’ categorie. Zo zorgen we ervoor dat alle breakers een kans krijgen om ervaring op te doen op onze events, en zorgen we er eveneens voor dat de pro kids onderling op een hoog niveau tegen elkaar kunnen battlen.
De bboys en bgirls kunnen op elke selectie-battle punten scoren, en worden op basis hiervan in een eindranking geplaatst. De 16 dansers die het hoogst gerankt staan in de PRO categorie, zullen deelnemen aan het Open Vlaams Kampioenschap = ‘The Legacy League finals’ en later doorgezonden worden naar internationale battles om daar ons land te vertegenwoordigen.


Inschrijven kan via: www.legacy-league.com

Het event is GRATIS inkom

10:30 doors
11:00 workshop beginners
12:00 beginners 1on1
14:00 pro qualifier 3on3 kidz + 3on3 adults
17:30 halve finales en final battles
19:00 the end
 


Praktisch

afbeelding moeilijkheisgraagd
genre
prijzen
  • Gratis