BabelPutch

SOSO Artz PRESENTS “anti climax”

De BabelBühne wordt op zaterdagen overgenomen door verschillende artistieke entiteiten. Talent uit eigen buurt met een eigenzinnige artistieke taal. Verwacht je aan bijzondere kunstdisciplines van ondergrondse ritmes tot excentrieke performances en rap.

SOSO presenteert op de Bühne “anti climax”. Tijdens deze live performance krijg je de kans om het werk van de SOSO-residenten te bewonderen in al zijn veelzijdigheid. Het is een experimentele live show, met een zeer gevarieerde line-up van bands en dansers wordt het podium omgetoverd tot een creatieve hub met een line-up van Ash, Lowder, Skinny Dancehall Diva, Jacco en Lil numb. Verwacht je aan een veelzijdig programma van jamsessies tot punk en Jamaican dancehall. SOSO is geen ding, geen concept of idee. SOSO wil geen “iets” zijn. Want een “iets” schept verwachting gebaseerd op illusie en perceptie. SOSO is niet wat het lijkt. Het is meer. Meer dan simpelweg een ding, een concept of een idee. Het is meer dan de woorden die ons ter beschikking staan. Dus hoe kan SOSO zich definiëren als het niet eens een zin kan vinden om te beschrijven wat het is?

Rooftoptiger in samenwerking met Stad Antwerpen, District Antwerpen, de Burgerbegroting, BabelBühne, Kunstenwerkplaats Archipel

Praktisch

afbeelding moeilijkheisgraagd
prijzen
  • Gratis
locatie
  • Archipel

Extra

Start 19u - Einde 22u

Inkom Gratis

Gelieve te reserveren in bubbels van maximaal 8 personen, tenzij je tot hetzelfde gezin behoort. 

LOCATIE: Archipel - Tegenover Korte Slachterijstraat - 2060 Antwerpen