BabelPutch

Jongeren van Youth Zone en D’amvers

De BabelBühne wordt op zaterdagen overgenomen door verschillende artistieke entiteiten. Talent uit eigen buurt met eeneigenzinnige artistieke taal. Verwacht je aan bijzondere kunstdisciplines van ondergrondse ritmes tot excentrieke performances en rap.

Op 24 juli is er een avond vol muzikaal talent gepland. Samen met Youthzone en D’amvers organiseren we onze wekelijkse Babelputch! Het is een vol programma met inspirerende artiesten: 

9TVNV en Hozo zijn twee Vlaamse artiesten van Afrikaanse origine die al meerdere releases hebben uitgebracht. Ook Ttnocap treedt op! Hij is bekend door de hitsingle ‘Bandiet’ die we meermaals op STUBRU en Radio Stad voorbij hebben horen komen. Alle drie de artiesten spelen zaterdag live. Ook jij kunt zaterdag je talent met ons delen tijdens de open-mic. Alle bezoekers kunnen in dit uur hun skills tonen. Alles is mogelijk: woord, muziek, dans, noem het maar op! Je kunt je hiervoor ter plaatse inschrijven. Tot slot eindigen we de avond met een performance van Illumimatti: een Antwerpse DJ en resident bij Semi Salty die zaterdag voor de hiphop-beats zorgt. 

Rooftoptiger in samenwerking met Archipel, Stad Antwerpen, District Antwerpen, Oude Badhuis, Afrika Filmfestival


Praktisch

afbeelding moeilijkheisgraagd
prijzen
  • Gratis
locatie
  • Archipel

Extra

Start 19u - Einde 22u

Inkom Gratis | Er zijn nog Tickets aan de kassa

Gelieve te reserveren in bubbels van maximaal 8 personen, tenzij je tot hetzelfde gezin behoort. 

LOCATIE: Archipel - Tegenover Korte Slachterijstraat - 2060 Antwerpen