't Is het vliegen, niet de vlucht

Het Huispaleis

Over willen en niet kunnen
Over kunnen maar niet durven
Over durven en toch niet springen
Over springen zonder te vallen
Over vallen en veel breken
Over breken en terug helen
Over helen en alles geven
Over geven en dan veel krijgen.
Over moeten en over moed.
't Is het vliegen niet de vlucht is een voorstelling over wilskracht, over doorzetten maar vooral ook over solidariteit.
Voor iedereen met interesse in een theatervoorstelling waarin beleven centraal staat.
Het is belevingstheater en speciaal op maat gemaakt voor kinderen en volwassenen met een verstandelijke beperking en voor kinderen (zonder beperking) tot zes jaar.
Het Huispaleis is een sociaal, cultureel en artistiek platform waar creativiteit voor zowel de uitvoerder als de toeschouwer centraal staat. De inclusiegedachte is steeds ons uitgangspunt en daar vertrekt alles, van bij de creatie tot het eindresultaat. Wij maakten een voorstelling op maat voor een doelgroep van kinderen/volwassenen met een verstandelijke beperking maar met een verhaal eveneens geschikt voor kinderen zonder beperking.
Met deze productie willen wij de doelgroep (mensen met een verstandelijke beperking) de boodschap meegeven dat ze de kracht in zich hebben om samen met anderen fantastische dingen te realiseren. Hoop in de vorm van een theatervoorstelling waarin beleven centraal staat.
Voor onze nieuwe productie werken we nauw met vzw Iona, een multifunctioneel centrum voor mensen met een verstandelijke beperking.

Zaterdag 8 februari
14.00 uur (duur 45 min)
6 euro per persoon