Het Cultuurcafé wordt helaas geannuleerd.


Het Cultuurcafé Antwerpen-Noord is een gratis avond met iedere keer andere muzikanten, comedians, schrijvers, vertellers, … Dichter Andy Fierens is de host van de avond.

Verlin
Pascal Verlinden is singer-songwriter, Thierry Volders is gitarist en Willemijn de Krey is backing vocalist en cellist. Samen vormen ze Verlin. Afgelopen zomer trok Verlin in de studio samen met producer Jenne Decleir. Hieruit ontstond hun nieuwe CD ‘Walking The Dog’, die ze nu met trots voorstellen.

Jess De Gruyter
Dichter, cineast Jess De Gruyter brengt stukken voor vanuit zijn dichtbundels. In 2015 verscheen ‘zo meteen gaat deze kogel een hoop rotzooi aanrichten’ bij uitgeverij het balanseer. Deze werd in november 2019 gevolgd door  ‘als ik je neersteek gorgel je voortreffelijk’.


Ward Van Laer
Ongetwijfeld zag u al een goochelaar op televisie, maar in het écht is alles meestal net iets beter. Goochelaar Ward Van Laer heeft al jaren ervaring op en naast het podium. Hij zal u verbazen met een mix van afleiding, vingervlugheid en mentalisme. 
 

De cultuurcafés zijn een samenwerking tussen Het Oude Badhuis, Pretloket Centrum De Wijk, Samenlevingsopbouw Antwerpen-Noord, Recht-Op vzw en STAAN vzw. 

Vrijdag 13 maart 2020 | 20.00 – 22.00 uur
Gratis

Verlin - What is love


Praktisch

afbeelding moeilijkheisgraagd
prijzen
  • Gratis

Extra

In deze periode moeten we er alles aan doen om de verspreiding van het coronavirus COVID-19 tegen te gaan en risicogroepen te beschermen. Daarom gaat het Oude Badhuis dicht tot en met 3 april 2020. Alle voorstellingen worden tot dan geannuleerd. Bezoekers die een ticket hebben, krijgen een persoonlijk bericht met meer informatie.

Lees hier alle maatregelen van de stad Antwerpen om de verspreiding van het coronavirus te vertragen