Het Cultuurcafé Antwerpen-Noord is een gratis avond met iedere keer andere muzikanten, comedians, schrijvers, vertellers, … Bewoner van 2060 Vitalski is de host van de avond.


Verlin
Pascal Verlinden is singer-songwriter, Thierry Volders is gitarist en Willemijn de Krey is backing vocalist en cellist. Samen vormen ze Verlin. Afgelopen zomer trok Verlin in de studio samen met producer Jenne Decleir. Hieruit ontstond hun nieuwe CD ‘Walking The Dog’, die ze nu met trots voorstellen.


Jess De Gruyter
Dichter, cineast Jess De Gruyter brengt stukken voor vanuit zijn dichtbundels. In 2015 verscheen ‘zo meteen gaat deze kogel een hoop rotzooi aanrichten’ bij uitgeverij het balanseer. Deze werd in november 2019 gevolgd door  ‘als ik je neersteek gorgel je voortreffelijk’.


Guinelli
Goochelaar / illusionist Guinelli speelde de hoofdrol in het wekelijks VT4-programma "De Magische 4" waarin hij bekende Vlamingen verbaasde met zijn goocheltalent. In 2012 werd hij in gans het land ‘op de kaart’ gezet als originele en innovatieve illusionist door in de allereerste editie van ‘Belgium’s Got Talent’ zowel jury als publiek te verbazen met zeer sterke en aparte acts. Guinelli treedt op als waardiger vervanger van goochelaar Ward Van Laer

 

De cultuurcafés zijn een samenwerking tussen Het Oude Badhuis, Pretloket Centrum De Wijk, Samenlevingsopbouw Antwerpen-Noord, Recht-Op vzw en STAAN vzw. 

Vrijdag 9 oktober 2020 | 20.00 – 22.00 uur
Gratis
Reserveer hier je plaats.

Verlin - What is love

Goochelaar Guinelli