Vreemde Vogel (K 2 - 3)

Ellen Smets Theater

Teun en Tijn trekken samen met hun autootje Broemmm op avontuur, de wijde wereld in. Zonder plan, onderweg naar het grote onbekende. Vreemde planten, vreemde beestjes, vreemde geluiden en geuren… Waar zijn ze nu? Zitten ze in de jungle of in fantasieland ?
Tijd om het tentje op te trekken. Wat zijn al die geluiden? En wat is dat voor een vreemde vogel? Is ze ziek, op zoek, wat wil ze toch? De vreemde vogel blijft Teun en Tijn en Broemmm achtervolgen. O jee, ze legt een ei! Nee, gekke vogel, niet op de motorkap van Broemmm! We zijn op reis! Teun en Tijn willen verder, maar hoe moet dat nu met die vreemde vogel en het ei ?
‘Vreemde vogel’ is een lieve, fysieke voorstelling met live muziek, figurentheater en veel humor. ‘Vreemde vogel’ gaat over vriendschap en avontuur, nieuwe dingen ontdekken, want vreemd is niet eng maar juist heel leuk en spannend.
Ellen Smets Theater maakt al sinds 1997 theaterproducties voor jonge kinderen en kiest daarbij voor een fysieke, humoristische stijl met weinig woorden. Door de mix van diverse disciplines zoals theater, dans en poppenspel ontstaat er poëtisch en verfrissend beeldend theater.

Spel: Ellen Smets en Martijn van der VeenPraktisch

afbeelding moeilijkheisgraagd
genre
prijzen
  • prijs per leerling: 4 euro

Extra

Speelduur: 45 minuten

2de + 3de Kleuterklas 

De Voorstelling van 11u is VOLZET