Cultuurcafé

GRATIS Muziek, comedy & gesproken woord

Chantal Acda
U kent haar misschien als een van de stemmen van Isbells of als Sleepingdog, maar ondertussen is Chantal Acda vooral Chantal Acda. Met Bounce Back kwam in 2017 de opvolger op het bejubelde The Sparkle In Our Flaws uit, en ook deze keer waren de recensies meer dan lovend. 


Maud Vanhauwaert
Maud Vanhauwaert is schrijfster en theatermaakster. Ze won reeds verschillende prijzen met haar poëzie en is stadsdichter van Antwerpen. In haar werk zoekt ze naar speelse theatrale vormen om poëzie publiek te maken. Met haar performances trad ze op in binnen en buitenland, van opera tot schapenstal


Jeroen Verdick
Verdick bewees als kraakvers comedytalent meteen dat Kempenaars meer humor in zich hebben dan hun komisch accent en schopte het tot in de halve finale van Humo's Comedy Cup. De manier waarop hij vol verbazing naar de wereld kijkt, maakt hem nu al een graag geziene nieuwkomer in het comedymilieu.

Vrijdag 5 april | 20.00 - 22.00 uur
Gratis


Praktisch

afbeelding moeilijkheisgraagd
genre
prijzen
  • Gratis

Extra

Gelieve te reserveren via de website, aan het onthaal van Het Oude Badhuis of tijdens de maandelijkse Pretloketten in Centrum De Wijk (elke laatste vrijdag van de maand van 13 tot 16 uur).