Cultuurcafé

GRATIS Muziek, comedy & gesproken woord

EME
Soul, funk en gevoelens, dat is waar EME voor staat. De band achter Emeraude Kabeya kende een geweldige start met het winnen van de publieksprijs tijdens Rockvonk in 2015. Sindsdien stonden ze op het podium van Tour & Taxis, Het Depot, Afrika Film Festival, Vispop, Burn Festival, Leuven Jazz als opener van de rapper BALOJI en velen meer. Zonder te stoppen, steelt EME meer en meer harten. Laat haar het jouwe stelen.


Birgit en Leen
Heeft u dat ook wel eens? Van die vreemde fantasieën? Dat uw eigen fantasie iets verzint, waarvan u zelf denkt: Heb ik dat bedacht? Birgit en Leen hebben hier last van. Ze schreven het op in verhalen, gedichten, verhalende gedichten, dichtende verhalen en muziek en dragen het aan u voor. Ze lachen met eenzaamheid en huilen om liefde. Er zijn ex-mannen en nieuwe mannen en, last but not least, seks.


De Verhalenwerf
De Verhalenwerf bouwt bruggen tussen mensen, gemeenschappen en culturen met verhalen als bouwstenen. Verhalen van over heel de wereld worden verzamelt en aan u voorgedragen door vertellers van over heel de wereld.

Vrijdag 1 maart | 20.00 - 22.00 uur
Gratis


Praktisch

afbeelding moeilijkheisgraagd
genre
prijzen
  • Gratis

Extra

Gelieve te reserveren via de website, aan het onthaal van Het Oude Badhuis of tijdens de maandelijkse Pretloketten in Centrum De Wijk (elke laatste vrijdag van de maand van 13 tot 16 uur).