Skunk City
Skunk City stelt met trots hun eerste single voor. Skunk city is een frisse en jonge popfunkband. Ze bestaan amper 2 jaar, maar wisten in die tijd een stevige live-reputatie op te bouwen.

Hun indrukwekkende sound is te danken aan de bezetting van maar liefst tien muzikanten. De uitdaging zit in het creëren van een frisse hedendaagse sound, maar op de analoge manier. Net zoals in de hoogdagen van de funk. Ze slagen erin om de muziek nooit bombastisch te maken, maar altijd catchy en dansbaar te houden terwijl er toch ruimte blijft voor improvisatie-elementen uit de funk-, hiphop- en jazzgeschiedenis.

Geen idee hoe dit klinkt? Denk aan Beyonce, Tower Of Power, Janelle Monáe, Vulfpeck, Prince, Kool & The Gang... erg dansbaar dus!
Met trots stellen zij hun eerste single voor…

https://www.facebook.com/skunkcity.be/

NAFT
NAFT, dat zijn blazers die blazen, drummers die drummen en juichers die juichen.
NAFT laat elk feestje draaien, laaien, ontploffen. NAFT blaft en likt aanstekelijk in je oorschelp met een eigenzinnige mix van house, techno en de betere beats. Gisteren nog in de DJ-booth, vandaag live & knallend, zowel op podium als op straat.
NAFT ontstond in de zomer van 2018 op de Gentse feesten. Sindsdien is de formatie aan een gestage opmars bezig in België en Nederland vanuit hun thuisbasis Gent, waar ze o.a. te zien waren in combo met het New Yorkse trio Moon Hooch tijdens de Gentse Feesten 2018.

https://www.facebook.com/nafttheband/

Vrijdag 1 februari | 20.30 uur
12 euro kassa | 10 euro VVK | 2 euro kansentarief


Praktisch

afbeelding moeilijkheisgraagd
genre
prijzen
  • inkom: 12 euro
  • vvk: 10 euro
  • Kansentarief: 2 euro