Gezocht KUNSTENAARS

Doe jij mee aan de Badhuiscollectie?

Ben jij een echte creatieveling? Maak je schilderijen, tekeningen of zeefdrukken? Zie jij de wereld graag doorheen een cameralens? Maak jij je eigen keramiek, beeldhouwwerken of andere creatieve objecten? Woon jij bovendien in 2060?

Wij zijn op zoek naar het talent uit de buurt. Doe mee en jouw werk schittert binnenkort in Het Oude Badhuis. Alle creativiteit is welkom! Twijfel niet en schrijf je in voor De Badhuiscollectie. Enige voorwaarde is dat je in 2060 woont. Nieuw dit jaar is dat ook 3D werken welkom zijn. Let wel, er kunnen slechts vijf 3D-kunstenaars deelnemen. Dus wees er snel bij, eerst is eerst!

Van 25 tot 27 januari wordt je werk aan het publiek getoond. Tijdens de vernissage op 25 januari beoordeelt een professionele vakjury alle werken en stemmen bezoekers op de publieksprijs. Op het einde van het weekend worden de gelukkige winnaars bekendgemaakt. Onder de 2D kunstenaars worden 5 winnaars geselecteerd, onder de 3D kunstenaars wordt 1 winnaar verkozen. De 6 winnaars winnen een solotentoonstelling met vernissage in Het Oude Badhuis.

Schrijf je tot en met zondag 20 januari (datum werd verlengd) online in via https://goo.gl/forms/crkgyPJzPncKUD0h2

Mail ons of kom langs bij de balie van Het Oude Badhuis.
Tussen woensdag 16 januari en dinsdag 22 januari verwachten we jou en je kunstwerk voor de ophanging of installatie van je werken.

Inschrijven tot en met zondag 20 januari (plaatsen zijn beperkt!)
Tentoonstelling:
Vrijdag 25 januari van 20.00 tot 22.00 uur: Openingsreceptie met jury
Zaterdag 26 januari van 10.00 tot 17.00 uur
Zondag 27 januari van 14.00 tot 17.00 uur + om 16.00 uur bekendmaking van de winnaars


Praktisch

afbeelding moeilijkheisgraagd
genre
prijzen
  • Gratis