De Badhuiscollectie

Viengkeo Saychith

In februari vond de tweede editie van de Badhuiscollectie plaats. Het Oude Badhuis deed een oproep aan de bewoners van 2060 om hun werk tentoon te stellen. Een professionele jury, bestaande uit Eline Van Hoye, Lieven Segers en Bert Lezy, koos uit al deze werken een aantal winnaars die een vernissage en tentoonstelling in Het Oude Badhuis wonnen. Viengkeo Saychith won een duotentoonstelling samen met Olivier Troost.

Viengkeo Saychith

In de creatieve ateliers van activiteitencentrum ’t Lokaal vindt Viengkeo zijn rust tijdens het maken van expressieve werken. De thema’s die je meestal terugvindt in zijn werken zijn vrouwen en landschappen. In zowel tekenen als schilderen probeert hij zich steeds te ontwikkelen en te herontdekken.

Viengkeo aan het woord:

In de toekomst zou ik graag nog wat bijleren over compositie en materialen. De verschillende soorten verf zou ik graag leren kennen, alsook de namen van de kleuren. Op deze manier wil ik mij nog verbeteren zodat mijn werken nog beter worden. Ik wil me bovendien niet fixeren op één bepaalde stijl maar zou graag meerdere stijlen goed kunnen.

Vernissage: Donderdag 6 december van 19.30 tot 21 uur
Tentoonstelling loopt daarna nog tot en met zaterdag 12 januari
Gratis


Praktisch

afbeelding moeilijkheisgraagd
genre
prijzen
  • Gratis