Gruppo Di Pawlowski

Cocaine Piss & Cyclus

21.30: Cyclus
Cyclus ontstond in 2014 als 3-ledige band, in tussentijd werd de band vervolledigd met basgitarist Sean Denissen en stellen ze hun plaat SEKT: ACT 3 voor. Hun sound ontstaat uit jamsessies waarbij de band opzettelijk wegblijft van een kader of regels. “Dingen hebben een manier om op hun plaats te vallen, als je ze voldoende vrijheid geeft om te groeien” is hun motto en wordt weerspiegeld in hun muziek.


22.45: Cocaine Piss
Een luikse punkband met een serieuze hoek af. Aurélie Poppins, frontzangeres, zorgt voor een show die je niet kunt missen. Met korte nummers en groot potentieel verwoesten ze alles op hun weg. Hun succesvolle nummer The Dancer werd opgenomen met de legendarische producer Steve Albini (Nirvana, Pixies ) in Chicago. Agressief en toch liefdevol, en met een maniakale liveshow die je zal verbazen.


23.45: Gruppo Di Pawlowski
Na afscheid te hebben genomen van dEUS, blies Mauro nieuw leven in Gruppo Di Pawlowski, het zoveelste muzikale project van het creatief buitenbeentje. “Groepen zijn net tatoeages: als je er een hebt, wil je altijd nog een andere”, zegt hij. De band klinkt als een combinatie van de waanzin van Frank Zappa en Captain Beefheart, gecombineerd met de wilde capriolen van Grinderman en de uitbarstingen van Mano Negra. Hun nieuwe plaat ‘In Inhuman Hands’ (2017) wordt beschreven als “Great, but not for pussies!” en klinkt nóg beter live.


Zaterdag 28 april | 20.30 uur
12 euro kassa | 10 euro vvk | 2 euro kansentarief


Praktisch

afbeelding moeilijkheisgraagd
genre
prijzen
  • inkom: 12 euro
  • vvk: 10 euro
  • Kansentarief: 2 euro