Bottle of Moonshine

Chris & Charlie

Met een groot feest zwaait de band zangeres Hanne uit. Ze gaat de wijde wereld verkennen en verlaat voor onbepaalde duur het continent. Het is dus voorlopig de laatste kans om Bottle of Moonshine met Hanne aan het werk te zien. Drie jaar na het album ‘Believe the Numbers’, waarmee ze menige zaal en festivalweide op z’n kop zette, keert Bottle of Moonshine terug met de gloednieuwe EP ‘The World Is Gonna End Tonight’. Met uiterst dansbare old school ska en rocksteady gaat de band letterlijk ‘back to the roots’. Live zwieren ze er ook nog een selectie bij van de meest opzwepende tunes die ze het voorbije decennium op het publiek loslieten. Feest gegarandeerd.

Voorprogramma wordt gebracht door : CHRIS & CHARLIE

CHRIS & CHARLIE is de nieuwe band rond Christiane en Charlotte Adigéry. Moeder en dochter vinden zich samen in hun liefde voor de Jamaican Soul, of Rocksteady, het antwoord uit Kingston op de Close Harmony en Rhythm & Blues die kwam overwaaien uit Amerika midden jaren 60.
Met een schatkamer aan prachtsongs, het vocaal talent en charisma van de twee frontvrouwen, en de ijzersterke begeleiding van leden van Whodads en Internationals, kan het speelplezier niets anders dan van het podium druipen.
Christiane en Charlotte Adigégy (WWWATER)
Niels Verheest, Steven Janssens (The Whodads)
Boss Bosschaerts, Dennis Dellaert, Lieven Declercq (Internationals)
Afsluiten doen we met DJ Swartzkopf.

20.30 uur
10 euro VVK, 12 euro kassa, 2 euro VT-statuut


Praktisch

afbeelding moeilijkheisgraagd
genre
prijzen
  • inkom: 12 euro
  • vvk: 10 euro
  • Kansentarief: 2 euro

Extra

20.30 uur
10 euro VVK, 12 euro kassa, 2 euro VT-statuut