Afrikaanse Dans AFGELAST TOT EINDE SEIZOEN

Begeleiding: Fanny Heuten

Afro Fusion
Begeleiding: Fanny Heuten e.a.
Tijdens deze les laten we Afrikaanse bewegingen samensmelten met hedendaagse en moderne muziek. We starten met een zalige relaxte opwarming en evolueren van traditionele Afrikaanse ritmes naar hedendaagse en moderne muziek. We verbinden Afrikaanse bewegingen, impulsen, energieën met hedendaagse expressie en creativiteit. We vermengen muzikale keuzes alsook lichaamstaal. De ene keer choreografisch, de andere keer repetitief. Een uurtje intens genieten, een zoektocht, een wekelijkse ontmoeting, iedere keer anders en verrassend… 
Open voor dansers uit alle mogelijke disciplines en niveaus.

Maandag van 19.00 uur tot 20.00 uur
 

Creatief Dansproces
Begeleiding: Fanny Heuten
Danstraject bestaande uit 3 modules, die ook apart gevolgd kunnen worden. 
Een intensief danstraject dat Afrikaanse dans op verschillende manieren verkent en onderzoekt op zowel creatief als technisch vlak. Een onderzoek dat inspiratie put uit de Afrikaanse dans als sterke bewegingstaal, om zo een hedendaagse lichaamstaal te ontwikkelen. Aan de hand van een verschillende thema’s en tools onderzoeken we onze eigen bewegingstaal, emotie, kleur en verbeeldingskracht. We werken vanuit improvisatie, creatief onderzoek & choreografische composities aan een proces waarin onze ontwikkeling als danser centraal staat. Observatie, reflectie en uitwisseling is een belangrijke leidraad.

Maandag van 20.00 uur tot 22.30 uur
 


Praktisch

afbeelding moeilijkheisgraagd
genre

Extra

In deze periode moeten we er alles aan doen om de verspreiding van het coronavirus COVID-19 tegen te gaan en risicogroepen te beschermen. Daarom gaat het Oude Badhuis dicht tot en met 30 juni 2020. Alle voorstellingen worden tot dan geannuleerd. Bezoekers die een ticket hebben, krijgen een persoonlijk bericht met meer informatie.

Lees hier alle maatregelen van de stad Antwerpen om de verspreiding van het coronavirus te vertragen

Van september tot juni
Niet tijdens schoolvakanties

Info en inschrijvingen

info@stagerumours.be      www.stagerumours.be