Cultuurcafé

GRATIS Muziek, comedy & gesproken woord VOLZET

Johan Petit
Rasverteller Johan Petit is al bijna twintig jaar een vaste waarde in het theatercircuit. In de schoot van het MartHa!tentatief maakte hij in het Antwerpse en daarbuiten naam met voorstellingen als ‘De Zoologie’, de ‘Klein Jowanneke’- cyclus en ‘De snoek van Sjestov’. Zijn laatste voorstelling ‘Lulletje’ is een ode aan de prutsers en de sukkelaars.
Ariane van Hasselt
Nadat ze de schoolbanken vaarwel zwaaide, schitterde ze in enkele musicals. Maar ook haar theaterskills en muzikaal talent ontwikkelde ze door de jaren heen, zo zingt ze in verschillende groepen en geeft ze zelf zangles. Ze treedt bovendien op als vintage performer. In 2016 huppelde Ariane het stand-upcomedyveld in, waar ze onmiddellijk scoorde en de Joker Debuut Award won.
Carmamuse
Carmamuse is een Antwerpse band die in 2012 het levenslicht zag. Wat toen begon als een intiem project van pianiste Carmen Man, met enkel zang en piano, is inmiddels uitgegroeid tot een veelzijdige muziekformatie. De groep laat een mix van blues, jazz, pop en klassieke muziek samensmelten tot een unieke sound, waarbij filmmuziek een grote inspiratiebron vormt.
Vrijdag 8 februari | 20.00 - 22.00 uur
Gratis.

VOLZET


Praktisch

afbeelding moeilijkheisgraagd
genre
prijzen
  • Gratis