De Badhuiscollectie

Vernissage winnaars

In februari vond de tweede editie van de Badhuiscollectie plaats. Het Oude Badhuis deed een oproep aan de bewoners van 2060 om hun werk tentoon te stellen. Een professionele jury, bestaande uit Eline Van Hoye, Lieven Segers en Bert Lezy, koos uit al deze werken een aantal winnaars die een eigen vernissage en tentoonstelling in Het Oude Badhuis wonnen.

Pascal Heymans - Fotograaf
“Wat hou ik ervan om kijkend door Antwerpen te dolen. Kijken op het ritme van de stad. Gejaagd, dan weer rustig of gewoon even stilstaan. Stilstaan om door een raam naar binnen te kijken, om snel weer afgeleid te worden door een meanderende gordijn, een prachtig stilleven of een reflectie. Reflecties, reflecteren, het doet deze kijker weer even stilstaan bij het alledaagse. De schoonheid ervan maar ook vaak de tristesse.
De reeks ’a Sense of Place and Space’, die ik jullie graag toon, geeft weer hoe ik kijk naar dingen, hoe ik stillevens zie in een stad die altijd in beweging is. Een reeks die ook aanzet tot denken. Ik ben benieuwd naar de verhalen die de reeks bij jullie oproept.”

Vernissage: Donderdag 17 mei van 19.30 tot 21 uur
Tentoonstelling loopt nog tot en met zondag 10 juni
Gratis


Praktisch

afbeelding moeilijkheisgraagd
prijzen
  • Gratis