Het Cultuurcafé is een gratis avond met iedere keer andere muzikanten, comedians, schrijvers, vertellers, … Bewoner van 2060 Vitalski is telkens de gastheer van de avond.

i n l a n d
De muziek die i n l a n d maakt, getuigt van een fascinatie voor de verloren details in andere muziek. i n l a n d rekt en mengt zonder compromissen talloze korte fragmenten klassieke muziek, jazz en alles daartussen tot er nieuwe ruimtes ontstaan waarin eigen instrumenten en zang verhalen kunnen vertellen.

Stijn Vranken

Stijn Vranken is een Antwerps dichter en poëzieperformer. Vranken niet alleen ex-stadsdichter van Antwerpen maar ook de oprichter en bezieler van De Sprekende Ezels, een maandelijks experimenteel podium voor poëzie, muziek, comedy en andere podiumkunsten in Antwerpen. Daarnaast schreef hij verschillenden dichtbundels en theaterstukken.

Jan Linssen
Met zijn derde optreden ooit sleepte deze sympathieke Limburger in 2011 meteen de hoofdprijs van Comedymania in de wacht. Jan treedt ondertussen zo’n 100 keer per jaar op en deelde al het podium met o.a. Wim Helsen, Philippe Geubels en Xander De Rycke.

20.00 - 22.00 uur
Gratis 

Gelieve te reserveren via de website, aan het onthaal van Het Oude Badhuis of tijdens de maandelijkse Pretloketten in Centrum De Wijk (elke laatste vrijdag van de maand van 13 tot 16 uur).


Praktisch

afbeelding moeilijkheisgraagd
genre
prijzen
  • Gratis

Extra

Reserveren is aangeraden en kan aan de balie van Het Oude Badhuis, via de ticketknop hier op de website of tijdens één van de maandelijkse pretloketten in Centrum De Wijk (elke laatste vrijdag van de maand van 13 tot 16 uur)