Cultuurcafé

Gratis muziek, spoken word en dans

Het Cultuurcafé Antwerpen-Noord is ondertussen geen ongekend concept meer.
De toeschouwer wordt steeds verrast met een avondvullend programma. Deze keer krijgen we het collectie Moving Ground op het podium te zien. Zij brengen een mengeling van muziek, gesproken woord en dans. Host van de avond is dichter en performer, Andy Fierens. De avond is bovendien helemaal gratis.

Anna Borodikhina aka Anna Khina, is een literaire en muzikale performance artieste die de mensen wil laten luisteren naar wat niet wordt gehoord. Naast zingen en rappen met haar loopstation, theater en spoken word zit deze Antwerpse artistieke duizendpoot met Russische roots in haar master Psychologie en hoopt ze met kunst de maatschappelijke taboes te kunnen doorbreken.

Stefanie Huysmans is naast schrijver ook actrice en schrijf- en speldocent. De voorbije jaren ontpopte ze tot reizende performer en stond op verschillende podia van Antwerpen tot Berlijn.

Evelyne Van Hecke is een choreograaf, danser en steeds meer ook schrijver die graag linken tussen mensen en disciplines legt. Ze leeft en werkt onder het motto “Wij zijn, dus ik ben” en vertrekt daardoor vanuit een experiment van ons en voor ons, samen.

Schilderen, muziek maken, zingen, dansen. Luca Kortekaas doet het allemaal. Als muzikant gaat ze door het leven als Lucaloops en staat ze bekend als iemand die mooie geluidsexperimenten aangaat op verschillende podia.


De cultuurcafés zijn een samenwerking tussen Het Oude Badhuis, Pretloket Centrum De Wijk, Samenlevingsopbouw Antwerpen-Noord, Recht-Op vzw en STAAN vzw. 

 

Vrijdag 11 oktober 2019 | 20.00 – 22.00 uur
Gratis

 


Praktisch

afbeelding moeilijkheisgraagd
genre
prijzen
  • Gratis

Extra

Gelieve te reserveren via de website, aan het onthaal van Het Oude Badhuis of tijdens de maandelijkse Pretloketten in Centrum De Wijk (elke laatste vrijdag van de maand van 13 tot 16 uur).